Båtførerprøven

Båtførerprøven

Vi gjennomfører er lærerikt og variert intensivkurs, med eksamen på slutten av dagen. Våre dyktige instruktører har lang fartstid på sjøen og formidler emnene på en enkel og forståelig måte. Vi har kurs garanti på alle våre kurs. Dersom du ikke består er du velkommen til å delta på hele eller deler av kurset ved en senere anledning.

På kursdagen stiller Noryachts med alt nødvendig utstyr som data, forskyver, passer og kalkulator. Du trenger gyldig legitimasjon og kvittering på betalt eksamensgebyr. Det serveres ikke mat på kurset så det er lurt å smøre med en niste.

I mai 2010 ble det innført obligatorisk båtførerprøve ved føring av båt lengre enn 8 meter, eller motor større enn 25hk. Påbudet gjelder for alle som er født etter 1 januar 1980. Vi anbefaler også de som er født før 1980 å ta båtførerprøven. Det er nyttig kunnskap for alle båtførere, og bidrar til at forsikringspremien synker hos mange forsikringsselskap. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men beviset utstedes først ved fylte 16 år. Med dette sertifikatet kan du føre båter opp til 15 meter og ubegrenset antall hestekrefter.

Sted: Scandic hotell Grimstad

Pris: kr.949,-

Søknad

Før du kan avlegge båtførerprøven må du registrere deg på https://båtførerregisteret.no. Eksamensgebyret er på kr.744,- og dekker ett forsøk på båtførerprøven og utstedelse av båtførerbevis. Eksamensavgiften er ikke inkludert i kurset. Dersom du ønsker å ta Båtførerprøven som privatist kan du bestille boken av oss og ta eksamen samtidig som våre kurs.

Påmelding

Påmeldingskjema