Båtførerprøven

Båtførerprøven

Påmelding

Påmeldingskjema

Sted: På vårt kontor i Kirkegaten 2 eller Scandic hotell Grimstad

Pris: kr.949,-

Ta kurs og båtførerprøven på en dag! Vi gjennomfører et lærerikt og variert intensivkurs med eksamen, Båtførerprøven, på slutten av dagen. Våre dyktige instruktører har lang fartstid på sjøen og formidler emnene på en enkel og forståelig måte. Vi har kurs garanti på alle våre kurs. Dersom du ikke består er du velkommen til å delta på hele eller deler av kurset ved en senere anledning.

På kursdagen stiller Noryachts med alt nødvendig utstyr som data, forskyver, passer og kalkulator. Dersom du er privatist som skal ta båtførerprøven eksamen får du også låne dette utstyret. Du trenger gyldig legitimasjon og kvittering på betalt eksamensgebyr. Det serveres ikke mat på kurset så det er lurt å smøre med en niste.

Nettkurs

Nå kan du gjennomføre hele båtførerkurset interaktivt fra din egen stue. Vi har satt opp et variert digitalt intensivkurs som skal gjøre deg godt forberedt til Båtførerprøven. Etter kurset kan du enten melde deg opp til å ta eksamen med video overvåking, komme innom vårt kontor å ta eksamen eller melde deg opp hos en kurs leverandør i ditt område.

Pris: kr.449,-

Drop-in

Vi tar imot privatister som skal ta båtførerprøven, og mindre grupper som ønsker å ta kurs og med etterfølgende båtførerprøve. Alt foregår på vårt kontor i Kirkegaten 2, Grimstad. Vi holder åpnet hver dag fra kl.10.00 til 17.00, og tar imot kurs deltakere og privatister fortløpende.

Les mer om vårt Båtførerkurs med drop in Grimstad, på Grimstad Adressetidende

Alle våre kurs er også tilgjengelig gjennom kursagenten.

 

I mai 2010 ble det innført obligatorisk båtførerprøve ved føring av båt lengre enn 8 meter, eller motor større enn 25hk. Påbudet gjelder for alle som er født etter 1 januar 1980. Vi anbefaler også de som er født før 1980 å ta båtførerprøven. Det er nyttig kunnskap for alle båtførere, og bidrar til at forsikringspremien synker hos mange forsikringsselskap. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men beviset utstedes først ved fylte 16 år. Med dette sertifikatet kan du føre båter opp til 15 meter og ubegrenset antall hestekrefter.

Søknad

Før du kan avlegge båtførerprøven må du registrere deg på https://båtførerregisteret.no. Eksamensgebyret er på kr.792,- og dekker ett forsøk på båtførerprøven og utstedelse av båtførerbevis. Eksamensavgiften er ikke inkludert i kurset. Dersom du ønsker å ta Båtførerprøven som privatist kan du bestille boken av oss og ta eksamen samtidig som våre kurs.