VHF/SRC Kurs

VHF/SRC Kurs

Påmelding

Påmeldingskjema

Sted: Kirkegaten 2, Grimstad

Pris: kr.1190,-

Vi holder et lett forståelig VHF/SRC kurs med innføring i bruk av radio som forbereder deg til eksamen i regi av Telenor Maritim Radio. Eksamen foregår på nett. VHF/SRC kurset tar ca.4-6 timer, og kan gjennomføres uten særlige forhåndskunnskaper. Vi fokuserer på praktisk bruk av VHF radio. Vi har mobilt radioutstyr og kan holde VHF kurs i hele Norge.

Ved større grupper holder vi kurs VHF/SRC kurs på Scandic Grimstad Hotell. Vi tar også imot 1-3 personer på kontoret vårt i Kirkegaten 2.

Nettkurs

Nå kan du gjennomføre hele VHF kurset interaktivt fra din egen stue. Vi har satt opp et variert digitalt intensivkurs som skal gjøre deg godt forberedt til prøven på Telenor sine hjemmesider. På slutten av dagen gjennomfører prøven som en del av kurset.

Pris: kr.249,-

VHF/SRC kurs er nyttig for alle som ønsker å benytte havet til fiske, dykke og fritid! Dersom du kan kommunisere med båter i nærheten med en VHF radio øker du egen sikkerhet ved grunnstøting eller motorstopp.

SRC -“Short Range Certificate” er et ordinært VHF-sertifikat. Det er et internasjonalt krav at maritimt radioutstyr må betjenes av personer som har et sertifikat som bevis på at de har kunnskapen som trengs for å delta i denne tjenesten.

Alle våre kurs er også tilgjengelig gjennom kursagenten sine sider.

Se her for mer informasjon: Telenor Kystradio sine sider.